Torjutaan koronan vaikutuksia yhdessä – kirje Efecten asiakkaille

Crisis_Ops_ratkaisu_kanban

Hyvät Efecten asiakkaat ja kumppanit,

on kulunut reilu viikko siitä, kun viimeksi kirjoitin teille koronatilanteesta, Efecten etätyökäytännöistä ja toimintamme jatkuvuudesta. Nyt haluan kertoa uudesta Crisis Ops -ratkaisusta, jonka tarjoamme veloituksetta kaikkien Efecte-käyttäjien hyödynnettäväksi.

Haastavista ajoista huolimatta tiimimme kokoontuivat yhteen – virtuaalisesti, toki – ideoidakseen tapoja, joilla voisimme auttaa asiakkaitamme hallitsemaan ja rajoittamaan koronapandemian vaikutuksia henkilöstöön, sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiin ja liiketoimintaan. Ketterässä yhteistyössä tuo ryhmä on nyt toteuttanut Efecteen ratkaisun kriisinhallinnan digitalisoimiseksi ja automatisoimiseksi. Uusi ratkaisu sisältää helpon, liikennevalopohjaisen näkymän organisaation toimintaan. Se tarjoaa nopeasti silmäiltävän raportin tiimien, omaisuuden ja kriittisten tehtävien statuksista, mahdollisuuden kommunikoida toiminnallisista muutoksista johdonmukaisesti suurten ihmisryhmien kesken ja työkalut tehtävien automaattiseen luomiseen ja osoittamiseen oikeille henkilöille. Tämä Crisis Ops -ratkaisu sopii minkä tahansa Efecteä käyttävän organisaatioyksikön tarpeisiin, IT:stä henkilöstöhallintoon ja taloushallinnosta tilapalveluihin.

Crisis Ops -ratkaisumme on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä ilman lisälisenssikustannuksia. Sen factsheet-dokumentti on ladattavissa täältä. Itse ratkaisun saa ladattua Efecte Community -portaalistaamme täältä. Mikäli ratkaisuun tai sen käyttöön liittyen on mitään kysyttävää, ethän epäröi olla meihin yhteydessä.

Toivomme, että keskustelu ja innovointi koronaviruksen vaikutusten minimoimiseksi jatkuu, ja toivotankin teidät kaikki tervetulleiksi ideoimaan uusia tapoja hyödyntää Efecteä. Olemme avanneet Community-portaalissamme keskustelualueen erityisesti koronaliitännäisille ajatuksille. Toivomme, että jaat parhaat käytäntönne siellä myös muiden Communityn jäsenten hyödynnettäviksi ja että löydät sieltä myös jotain käyttökelpoista omaan toimintaanne näinä vaikeina aikoina.

 

Pidetään yhteyttä ja – mikä tärkeintä – pysytään terveinä,

 

Niilo Fredrikson

 

Niilo Fredrikson

Kirjoittanut Niilo Fredrikson

CEO @ Efecte.