Search
Prova Efecte kostnadsfritt

Låt oss begränsa Coronas inverkan tillsammans – ett brev till Efectes kunder

Tags: Crisis management, ITSM, Service Management

kanban (1)

Kära Efecte kunder och partners,

för drygt en vecka sedan kontaktade jag er gällandes coronaviruskrisen, och tog upp införandet av distansarbete för våra anställda och hur kontinuiteten för vår affärsverksamhet bibehålls. Idag vill jag berätta om en ny Crisis Ops-lösning som vi tillhandahåller utan extra kostnad för alla befintliga Efecte-användare.

Under denna svåra tid samlades vårt team – på distans naturligtvis - för att fundera på hur vi skulle kunna hjälpa er att hantera krisen och minska dess effekter för era anställda, era interna och externa kunder och ert företag. På ett agilt sätt implementerade denna grupp en lösning för digitalisering och automatisering av krishantering. Vår nya lösning erbjuder en lättolkad trafikljusöversikt över hälsotillståndet i era operationer. Dess viktigaste fördelar är bl.a. en översikt av driftsstatus för team, tillgångar och kritiska uppgifter, förmågan att konsekvent kommunicera driftsförändringar med stora grupper av människor, och möjligheten att automatisera skapande och allokering av uppgifter. Crisis Ops-lösningen passar för behoven hos alla delar av er organisation som använder Efecte, allt från IT till HR och ekonomi till affärsområden.

Lösningen är tillgänglig för samtliga våra kunder utan ytterligare licenskostnader. Ett faktablad finns tillgängligt att ladda ner här. Själva lösningen kan ni ladda ner via Efecte Community här. Tveka inte att kontakta oss ifall frågor uppstår om användadet av lösningen.

Vi önskar också att diskussionen och innovationen för att bekämpa konsekvenserna av COVID-19 fortsätter. Jag inbjuder er alla att öppet förnya sätten att använda Efecte för att hantera denna gemensamma utmaning. Vi har öppnat ett särskilt område i Efecte Community för utbyte av coronarelaterade idéer. Vi hoppas att ni delar era bästa metoder för att mildra effekterna av denna globala kris och också kan hitta metoder för att förbättra er verksamhet under dessa svåra tider.

 

Låt oss hålla kontakten och - viktigast av allt - låt oss ha hälsan med oss,

 

Niilo Fredrikson

 

 

 

Niilo Fredrikson

Written by Niilo Fredrikson

CEO @ Efecte.

Join the mailing list! Get product updates and expert articles.

Titta även in på vår engelska blogg. Där hittar du mer användbara, branschrelaterade inlägg.