Search
Kokeile Efecteä ilmaiseksi

Hieno askel yhteisessä kasvutarinassa – Softico Oy Efecten kumppaniohjelman kultatasolle

Tunnisteet: Press releases, Partners

efecte&softico logo

Espoo, 8. maaliskuu 2021 – suomalainen ohjelmistoyhtiö Efecte Oyj ja integraatiokonsultointiin erikoistunut palveluyritys Softico Oy ovat uudistaneet yhteistyösopimuksensa. Tämän kautta Softico nousee Efecten kumppaniohjelman korkeimmalle, Gold-kumppanuustasolle.

 

Efecte ja Softico ovat viimeisen kuuden vuoden aikana tehneet yhteistyötä lukuisissa projekteissa, ja ratkaisseet yhdessä organisaatioiden haasteita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Softico on myös kehittänyt kustannustehokkaan ja helppokäyttöisen ”Efecte Tools for Excel”-palvelun (www.efecteexceltools.com), joka mahdollistaa täysimittaisen Excelin joustavuuden ja käytön Efecte-järjestelmässä.

 

”Softicon tavoitteena on ratkaista yritysten integraatio-ongelmat aina suunnittelusta toteutukseen. Käytämme hyväksi todettuja työkaluja ja alustoja, mutta kehitämme myös räätälöityjä ratkaisuja. Kultakumppanuus on hieno askel yhteisessä kasvutarinassamme, joka on meidän mielestämme vasta alussa” toteaa Mikael Rinne, Softicon toimitusjohtaja.

 

”Efecte ja Softicon yhteinen tarjoama kiihdyttää palveluorganisaatioden digitalisoitumista. Softicon erityinen osaaminen integraatio- ja koneoppimisratkaisuissa auttaa asiakkaita manuaalisten työvaiheiden minimoimisessa ja tätä kautta kustannustehokkuuden parantamisessa. Olen erittäin tyytyvyäinen, että yhteistyömme jatkuu - voimme yhdessä kasvaa Eurooppalaiseksi vaihtoehdoksi palveluhallinnan alueella. ” sanoo Teemu Lyytinen, Efecten kumppaniliiketoiminnan vastaava.

 

Yhteyshenkilöt:


Teemu Lyytinen, Service Provider & Partner Lead Efecte Oyj
+358 50 514 0111
teemu.lyytinen@efecfe.com

 

Mikael Rinne, CEO Softico Oy
mikael.rinne@softico.fi

 

 

Efectestä

Efecte auttaa palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Eurooppalaiset asiakkaamme käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa. Ratkaisuitamme käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työtekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Olemme eurooppalainen vaihtoehto alamme globaaleille toimijoille. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteemme Saksassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.efecte.com 

 

Softicosta

Softico tarjoaa ammattitaitoista palvelunhallinnan järjestelmien konsultointia sekä nykyaikaisten järjestelmien integraatiokonsultointia. Palvelemme asiakkaita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. räätälöidyt integraatio- ja ohjelmistoratkaisut, järjestelmäintegraatio ja integraatioalustat, rajapintojen kehittäminen ja API-hallinta, RPA ja koneoppiminen, integraatio- ja API-arkkitehtuurit ja myös integraatiot palveluna (EiPaaS). www.softico.fi

 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.