Tietosuojatukea merkittävälle ruotsalaiselle asiakkaalle

Tunnisteet: Press releases

Efecte Oyj:n kansainvälinen liiketoiminta saa uutta vauhtia Ruotsissa. Yritys on allekirjoittanut sopimuksen ruotsalaisen henkilöstöhallinnon ratkaisu- ja palvelutarjoajan kanssa. Asiakkaan tavoitteena on tukea oman yritystoimintansa nopeaa kasvua Efecten joustavalla ja skaalautuvalla, pilvipohjaisella yrityspalveluiden hallintaratkaisulla (Enterprise Service Management, ESM).

“Eri yksiköiden toiminnan tehokas johtaminen ja tulevan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten täyttäminen tuovat haasteita monen eurooppalaisen organisaation toimintaan. Efecten Edge-pilvipalvelualusta on ainoa yrityspalveluiden hallintaratkaisu, jossa on mukana identiteetin hallinnan kokonaisuus. Tämä oli tärkeää kyseiselle asiakkaalle”, toteaa Efecten toimitusjohtaja Sakari Suhonen.

Efecten ratkaisulla tullaan koordinoimaan tehtäviä ja vastuita asiakkaan organisaatioyksiköiden ja työntekijöiden välillä. Suunnitelmana on ottaa ratkaisu käyttöön yhtiön koko henkilöstölle vuoden 2018 aikana.

”Tavoitteenamme on yksinkertaistaa informaatioteknologian monimutkaista maailmaa eurooppalaisille asiakkaillemme. Tässä tapauksessa Efecten ratkaisu tehostaa häiriöiden ja palvelupyyntöjen hallintaa. Alustaa käytetään myös projektin hallintaan esimerkiksi uusien työntekijöiden saapuessa”, Suhonen jatkaa.

Efecten tarjooma koostuu pilvipohjaisista ratkaisuista IT-palvelunhallintaan, yrityspalveluiden hallintaan ja identiteetin- ja pääsynhallintaan sekä näihin liittyvistä asiantuntijapalveluista. Efectellä on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa.

Lisätietoja:

Stefan Blom
Maajohtaja, Ruotsi
Efecte Ab
stefan.blom@efecte.se
+46 70 261 85 83

Efecte

Kirjoittanut Efecte