Pitkäjänteisen yhteistyön merkitys entistä suurempi - Notkia IT Oy Efecten kumppaniohjelman kultatasolle

Tunnisteet: Press releases, Partners

efecte and notkia IT partnership

Espoo, 19. toukokuu 2021 – suomalainen ohjelmistoyhtiö Efecte Oyj ja Efecten palvelunhallintaratkaisujen käyttöönottoihin erikoistunut palveluyritys Notkia IT Oy ovat uudistaneet yhteistyösopimuksensa. Tämän kautta Notkia nousee Efecten kumppaniohjelman korkeimmalle Gold-kumppanuustasolle.

Notkian ja Efecten kumppanuus on kestänyt jo yli vuosikymmenen ajan. Yhteistyön merkitys on ollut suuri, koska koko Notkian yritystarina on saanut alkunsa Efecte-yhteistyöstä.

”Efecte-kumppanuuden myötä olemme olleet mukana edistämässä sekä suomalaisten että eurooppalaisten asiakkuuksien Efecte-käyttöönottoja, ja olemme auttaneet Efecteä asiakastuessa tarvittaessa. Kumppanuus auttaa meitä pysymään IT-palvelunhallinnan kehittämisen kärjessä ja näkemään laajasti erilaisia asiakastarpeita sekä ratkaisumahdollisuuksia. Yhteistyö on osoitus siitä, että pitkäaikainen kumppanuus kannattaa” toteaa Sami Skogberg, joka vastaa Notkian ITSM-liiketoiminnasta.

Vuosien aikana Notkia on toteuttanut Efecteen esimerkiksi IT-palvelunhallinnan, sopimushallinnan ja henkilöstön ja toimitilojen hallintaan liittyviä ratkaisuja. Lisäksi heillä on vahva tekninen käyttöönotto-osaaminen Efecten käyttövaltuushallintaratkaisusta (IAM). Efecte yhteistyön myötä Notkia on toteuttanut Efecte-alustalle ohjelmistotestaukseen ratkaisun, jolla voidaan toteuttaa laaja-alaista testausta ja raportoida monipuolisesti testituloksia.

”Yhteistyömme Notkian kanssa on ollut alusta saakka erittäin monipuolista, antoisaa ja ennen kaikkea notkiaa. Olemme pystyneet hyödyntämään heidän kattavaa Efecte osaamistaan niin tukipalveluissa kuin vaativissa käyttöönottoprojekteissa. Luomme merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme kun Notkian laaja-alainen Efecte-osaaminen yhdistetään kykyymme toimittaa tämän päivän vaatimuksien mukaisesti, ketterästi ja kustannustehokkaasti ratkaisuja digitalisointi ja automatisointi tarpeisiin.” sanoo Teemu Lyytinen, Efecten kumppaniliiketoiminnan vastaava.

Lisätietoa Efecten kumppaniohjelmasta löytyy täältä.

 

Yhteyshenkilöt:


Teemu Lyytinen, Service Provider & Partner Lead Efecte Oyj
+358 50 514 0111
teemu.lyytinen@efecfe.com


Sami Skogberg, osakas ja vanhempi ITSM-asiantuntija Notkia Oy
+358 50 566 6445
sami.skogberg@notkiait.fi 

 

 

Efectestä

Efecte auttaa palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Eurooppalaiset asiakkaamme käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa. Ratkaisuitamme käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työtekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Olemme eurooppalainen vaihtoehto alamme globaaleille toimijoille. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteemme Saksassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.efecte.com 

 

Notkiasta

Notkia IT vastaa digitalisoituvan maailman tarpeisiin olemalla mukana johtamassa ja toteuttamassa muutoksia. Meiltä löytyy osaamista IT-projektinhallintaan, ITSM- ja Efecte-kehittämiseen sekä IT-asiantuntijuutta vaativiin tietoliikenne-, konesali- ja palvelinkehityshankkeisiin. Sijaitsemme Tampereen ja Vaasan seuduilla, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Olipa kyseessä väliaikainen kiiretilanne tai pidempiaikainen osaajapula, niin autamme. Meidän kanssamme IT-kehitysprojektit menevät maaliin asti. www.notkiait.fi 

 

 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.