Search
Kokeile Efecteä ilmaiseksi

Miten Eurooppa pärjää globaalissa kilpailussa? Efecten digitaalisessa tapahtumassa 22.-23.9. yli 1000 ilmoittautunutta

Tunnisteet: Press releases

Espoo, 17. syyskuuta 2020 – suomalainen ohjelmistoyhtiö Efecte järjestää digitaalisen tapahtuman ”Digitalize and Automate” 22.-23.9. Tapahtuman teema koskee digitalisaation ja automaation mahdollisuuksia kasvun kiihdyttäjinä. Puhujina esiintyy alan parhaita kansainvälisiä, sekä kotimaisia asiantuntijoita, muun muassa Risto Siilasmaa (F-Securen hallituksen puheenjohtaja), Marika Auramo (SAP Pohjoismaiden johtaja) ja Brigitte Falk (FORCAM CIO/COO ja nimetty Saksan vuoden CIO 2018 ja 2019).

Tapahtuman kohderyhmänä ovat toimialan vaikuttajat ja IT-päättäjät, Efecten asiakkaat, sekä yhteiskumppanit. Online-tapahtumassa on jo yli 1000 ilmoittautunutta yli kahdestakymmenestä Euroopan maasta.

”Tarkoituksena meillä on herätellä keskustelua eurooppalaisten ohjelmistoinnovaatioiden, digitalisaation ja automaation roolista Euroopan hyvinvoinnin rakentamisessa. Lisäksi haluamme luonnollisesti tehdä Efecteä tunnetuksi oman alansa eurooppalaisena vaihtoehtona”, toteaa Efecten toimitusjohtaja Niilo Fredrikson.

Tapahtuman molemmat päivät ovat täysin digitaalisia ja saatavilla online maksutta. Ensimmäisenä päivänä 22.9. Efecte järjestetää myös kutsuvierastilaisuuden Hotel Kämpissä alkaen klo 09.30. Paikan päälle tulee enintään 30 osallistujaa väljissä tiloissa. Median edustajat ovat tervetulleita – koronasyistä vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.

Tapahtuman toinen päivä 23.9. on kohdistettu ensisijaisesti ITSM-palveluhallinnan asiakasorganisaatiolle. Erityinen kohokohta on Efecten tuotejohtaja Peter Schneiderin esitys "ITSM in 2025", jossa hän kertoo mm. tekoälyn ja ketterien toimintamallien mahdollisuuksista.

Lisätietoja puhujista ja aikatauluista löytyy täältä:
https://www.efecte.com/digitalize-and-automate

Haastattelupyynnöt ja ilmoittautuminen:

Yhteyshenkilö:

Paula Persson
Markkinointipäällikkö
paula.persson@efecte.com
040 6386120

 

Efectestä

Efecte auttaa palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Eurooppalaiset asiakkaamme käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa. Ratkaisuitamme käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työtekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Olemme eurooppalainen vaihtoehto alamme globaaleille toimijoille. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteemme Saksassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. 

www.efecte.com


 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.