Efectelle merkittävä tilaus Saksasta

Tunnisteet: Press releases

Pilviohjelmistoyhtiö Efecte on solminut merkittävän sopimuksen saksalaisen julkishallinnon toimijan kanssa. Asiakkaan tavoitteena on yksinkertaistaa ja tehostaa informaatioteknologian (IT) palveluitaan Efecten IT-palvelunhallinnan avulla. Efecten ratkaisua tullaan käyttämään esimerkiksi palvelupyyntöjen, omaisuuden ja muutoksenhallintaan sekä sopimusten ja palvelutasojen hallintaan.

”Sopimus auttaa meitä kasvustrategiamme toteuttamisessa Saksassa. Tämä on yrityksemme ensimmäinen merkittävä avaus Saksan julkishallinnossa ja siksi meille erityisen ilahduttava”, sanoo Efecte Oyj:n toimitusjohtaja Sakari Suhonen.

Efecten tarjonta muodostuu pilvipohjaisista ratkaisuista yrityspalveluiden, identiteetin- ja pääsynhallintaan sekä konsultointipalveluista, joilla tuetaan käyttöönottoja ja käyttöä. ”Tulevina vuosina asiakas suunnittelee käyttävänsä ratkaisuamme myös IT:n ulkopuolisiin prosesseihin kuten henkilöstöhallintoon. Tämä on hyvä esimerkki niistä laajoista liiketoimintahyödyistä, joita Efecten joustava ratkaisualusta tarjoaa asiakkaillemme”, jatkaa Suhonen.

Tehty asiakassopimus tukee Efecten strategiaa monimutkaisen IT-maailman yksinkertaistamiseksi myös kansainvälisille asiakkaille. Tällä hetkellä yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa.

 

Lisätietoja:

Sakari Suhonen
Toimitusjohtaja
Efecte Oyj
sakari.suhonen@efecte.com
+358 50 384 3576

Efecte

Kirjoittanut Efecte