Webinaari: Identity and Access Management (IAM) - Mistä kaikki alkaa?

_B2A7960

Webinaari 17.6.2020 klo 10-11:30

Identiteetin- ja pääsynhallinta tuntuvat usein isoilta ja monimutkaisilta asioilta - sitä niiden ei tarvitse olla silloin kun organisaation tarpeet ja resurssit otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Webinaarissa käsittelemme onnistuneen ja tavoitteellisen IAM-matkan kulmakiviä: miksi on tärkeää asettaa realistiset tavoitteet, tunnistaa oma lähtöasetelma ja resurssit. Onnistunut ja toimiva IAM-ratkaisu mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan identiteetin- ja pääsynhallinnan kokonaisuuden.
Ratkaisu on mahdollista ottaa käyttöön vaiheittain, jotta lopputulos on onnistunut ja tarpeisiin sopiva. Käymme läpi muutaman esimerkin erilaisista läpivienneistä ja kerromme, mitä asioita tulisi huomioida onnistuneen IAM-ratkaisun käyttöönoton mahdollistamiseksi.
 
Esittelemme IAM PoC-ratkaisumallia, joka on kustannustehokas tapa tunnistaa oman organisaation IAM tarpeet ja optimaaliset toimenpiteet.
 
Webinaarin aikana on mahdollista kysyä aiheen tiimoilta heränneitä kysymyksiä,
joihin vastaamme joko webinaarin lopussa tai sen aikana. Mielellämme otamme
kysymyksiä vastaan myös ennakkoon:
anna.eghaghara@efecte.com - otamme nämä huomioon jo materiaalia valmistellessamme.
 
Webinaari tallennetaan ja linkki lähetetään kaikille rekisteröityneille.
 
Webinaaria odotellessa kannattaa tutustua IAM-verkkosivuihimme, ne tarjoavat ymmärrystä mistä identiteetin – ja pääsynhallinnassa on kyse.

Tutustu puhujiin ja ilmoittaudu tästä!

Efecte

Kirjoittanut Efecte