Saksalaistutkimus: Efectelle huippuarvosanat

Tunnisteet: Press releases, Efecte

RiA2019 Cover

Espoo, 18. maaliskuuta 2019  Markkinatutkimusyhtiö Research in Action arvioi Efecten sijalle kuusi tutkimistaan 20:sta IT-palvelunhallinnan ratkaisutoimittajasta Saksan markkinalla. Suomalainen palvelunhallinnan ohjelmistoyhtiö sai toiseksi parhaat pisteet asiakastyytyväisyydestä ja ohjelmiston käytön kokonaiskustannuksesta. 

Vastikään julkistettu tutkimus osoittaa oikeaksi Efecten valitseman tuotestrategian, jossa samaa joustavaa alustaa voidaan käyttää minkä tahansa palvelun hallintaan. 90% tutkimuksen vastaajista uskoo, että IT-palvelunhallinnan periaatteita voidaan hyödyntää myös muissa liiketoiminnan prosesseissa (sivu 12). Vastaajien mukaan erityisesti henkilöstöhallinnon, taloushallinnon ja tietoturvan palveluissa voidaan hyödyntää samoja käytänteitä kuin IT-palvelunhallinnassa. Yli 40% tutkituista keskisuurista yhtiöistä painottaa valinnassaan hyvää hinta/hyötysuhdetta (sivu 28), mistä syystä Efecte on näille erinomainen ratkaisutoimittaja. 

Tutkimuksesta 

Saksalainen tutkimusyhtiö Research in Action vertasi vuosittaisessa tutkimuksessaan 20:a IT- ja yrityspalveluiden hallinnan ohjelmistotoimittajaa. Lisäksi tutkimusraportti valottaa toimialan trendejä ja haasteita. Tutkimukseen haastateltiin 750:a budjettivastuullista IT-päättäjää joko puhelimitse tai verkossa. Haastateltavat arvioivat ratkaisutoimittajia kriteereillä liiketoimintastrategiasta toimitusprojekteihin. Mukana oli kysymyksiä visiosta, markkinoinnista, yhtiöiden vakaudesta ja toimituskyvystä, ratkaisutarjooman laajuudesta ja syvyydestä, markkina-asemasta, kasvusta ja asiakastyytyväisyydestä. 

Saksankielinen tutkimusraportti on ladattavissa tästä linkistä: http://bit.ly/2CrjJmj 

 

Lisätietoja: 

Henriikka Åkerman 

Markkinointi- ja strategiajohtaja 

Efecte Oyj 

henriikka.akerman@efecte.com 

+358 50 5541639 

 

Dr. Thomas Mendel 

+49 160 99492223 

tmendel@researchinaction.de 

Efecte Oyj 

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelunhallinnan ohjelmistoja ja niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Efecten ohjelmistoilla voidaan joustavasti hallita kaikkia organisaation sisäisiä ja ulkoisia palveluita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon tai talousosaston palveluita ja asiakaspalvelua sekä pääsyoikeuksia. Efecte on yksi alan johtavista keskisuurten ja julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North Helsinki -markkinapaikalla. Efecte toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa. 

www.efecte.com    

Pyydä demo tai tapaaminen

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.