Efecten ja Vercon yhteinen taival kultatasolla

Tunnisteet: Press releases, Partners

efecte&verco logo

Espoo, 21. tammikuuta 2021 – Suomalainen ohjelmistoyhtiö Efecte Oyj ja tukipalveluiden optimointiin erikoistunut palveluyritys Verco Oy ovat uudistaneet yhteistyösopimuksensa. Tämän kautta Verco liittyy Efecten uuteen kumppaniohjelman korkeimpaan Gold-kumppanuustasoon.

 

Efecte ja Verco ovat 10 vuoden ajan auttaneet yhteisiä asiakkuuksia digitalisoinnin ja automatisoinnin projekteissa ja toteuttaneet yhdessä yli 300 projektia. Vercolla on vankka kokemus Efecte-alustan hyödyntämisestä eri liiketoimintaprosessien hallinnassa ja he ovat rakentaneet Efecte-alustan vakiotoiminnallisuuksien lisäksi kymmeniä asiakaskohtaisia sovellutuksia - mm. Ilmailuun, finanssimaailmaan, julkishallintoon, teollisuuteen, joilla on vastattu asiakkaiden erityistoiveisiin prosessien digitalisoinnin suhteen.

 

”Yhteistyömme Vercon kanssa on vuosien varrella ollut erittäin hedelmällistä. Viimeisen vuoden aikana olemme nähneet digitalisoinnin tarpeiden kasvaneen. Entistä tiiviimpi yhteistyö Vercon kanssa takaa sen, että voimme palvella paremmin yhteisiä asiakkuuksia. Yhdistämme Efecten joustavat ratkaisut ja Vercon syvän ymmärryksen asiakkaiden liiketoiminnan prosesseista”, toteaa Steffan Schumacher, Efecten operatiivinen johtaja.

 

Vercon kehitysjohtaja Tony Pekkala komppaa; ”Lähes jokainen liiketoiminta on tavalla tai toisella muuttunut enemmän verratuna aikaisempiin vuosiin, ja viimeistään nyt on huomattu tarve digitalisoida ja minimoida manuaalista työtä. Intohimona meillä on asiakkaiden arjen helpottaminen ja työtyytyväisyyden nostaminen. Efecte-alusta mahdollistaa asiakaskohtaisten sovellutuksien rakentamisen helposti ja kustannustehokkaasti. Yhteistyössä viritämme asiakkaidemme palveluprosessit ja työkalut iskuun, jotta työnteko olisi mahdollisimman helppoa ja palvelu sujuvaa.”

 

Schumacher ja Pekkala kertovat yhteistyöstä oheisessa videossa.

 

Yhteyshenkilöt


Steffan Schumacher, COO Efecte Oyj
+358 50 524 0873
steffan.schumacher@efecte.com

 

Tony Pekkala, Kehitysjohtaja Verco Oy
+358 50 380 8800
tony.pekkala@verco.fi

 

 

Efectestä

Efecte auttaa palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Eurooppalaiset asiakkaamme käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa. Ratkaisuitamme käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työtekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Olemme eurooppalainen vaihtoehto alamme globaaleille toimijoille. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteemme Saksassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.efecte.com 

Vercosta

Vercolla on satojen projektien kokemus Efecte-alustan hyödyntämisestä eri liiketoimintaprosessien hallintaan. Olemme rakentaneet Efecte-alustan vakiotoiminnallisuuksien lisäksi kymmeniä asiakaskohtaisia sovelluksia viimeisen 10-vuoden aikana mm. Ilmailuun, finanssimaailmaan, julkishallintoon, teollisuuteen jne, joilla on vastattu asiakkaiden erityistoiveisiin prosessien suhteen. Kokenut ja taitava porukkamme koostuu alan ammattilaisista, joilta löytyy runsaasti kokemusta sadoista onnistuneista palveluhallinnan projekteista. Vercolla on yli 50kpl asiakkaita laajalti eri toimialoilta. Edellä mainittujen lisäksi Vercon palveluihin kuuluu, vahva Integraatio-osaaminen ja Analytiikan ratkaisut. 

 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.