Search
Kokeile Efecteä ilmaiseksi

Efecten IGA-ratkaisu nopeuttaa käyttövaltuuspyyntöjen hallintaa

IGA_DeviceStack_factsheet_v8_Web_2-1

Espoo, 2.4.2019 - Efecte julkisti tänään uuden Identity Governance and Administration (IGA) -ratkaisun käyttövaltuuspyyntöjen automatisoituun ja säännöstenmukaiseen hallintaan nykyaikaisissa, ketterissä organisaatoissa. Ratkaisu on suunnattu erityisesti keskisuurille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille, jotka haluavat nopeuttaa pääsyoikeuksiensa hallintaa ja mahdollistaa niihin liittyvien prosessien tehokkaan auditoinnin. 

Efecte IGA on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla voidaan varmistaa, että oikeilla henkilöillä on oikeat käyttövaltuudet, oikeista syistä ja oikeaan aikaan. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa valtuutusprosessien aukottoman seurannan. Pääsyoikeudet voivat liittyä mihin tahansa sovellukseen, palveluun, laitteeseen tai fyysisten tilojen kulkuoikeuksiin 

"Käyttövaltuuksien hallinta ja niiden auditoitavuus ovat keskeisessä asemassa erityisesti silloin, jos työskennellään organisaation ulkopuolisten tahojen kanssa ja jos organisaatioon tulee tai sieltä lähtee paljon henkilöitä. Tästä huolimatta työkalut oikeuksien tehokkaaseen hallintaan ovat tyypillisesti kalliita ja vaativat paljon integrointityötä”, toteaa Efecten tuotejohtaja Peter Schneider. ”Efecte IGA -ratkaisun avulla keskisuuret yritykset ja organisaatiot pystyvät hallinnoimaan mitä tahansa pääsyoikeuspyyntöjä ja milloin tahansa seuraamaan ja dokumentoimaan niihin liittyviä toimenpiteitä. Tämä oli aiemmin mahdollista vain suurille yrityksille suuria investointeja vaativien ja aikaa vievien toteutusprojektien kautta, Schneider jatkaa. 

Efecte IGA -ratkaisun avainhyödyt: Hallinnoi mitä tahansa käyttövaltuuspyyntöjä 

  • Hallinnoi mitä tahansa identiteettejä ja käyttövaltuuspyyntöjä yhden itsepalveluportaalin kautta. 
  • Automatisoi ja synkronoi käyttövaltuuspyynnöt osana yrityksen prosesseja, esimerkiksi osana uuden työntekijän perehdyttämis. 
  • Tuo kaikki tietoturvaan liittyvät toiminnot, esimerkiksi käyttövaltuuspyynnöt, tietoturvaongelmat ja riskienhallinta yhteen ratkaisuun. 

 

Lisätietoja: 

Peter Schneider 

Tuotejohtaja 

Efecte Oyj 

peter.schneider@efecte.com 

040 8382867 

Efectestä 

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelunhallinnan ohjelmistoja ja niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Efecten ohjelmistoilla voidaan joustavasti hallita kaikkia organisaation sisäisiä ja ulkoisia palveluita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon tai talousosaston palveluita ja asiakaspalvelua sekä pääsyoikeuksia. Efecte on yksi alan johtavista keskisuurten ja julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North Helsinki -markkinapaikalla. Efecte toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa. www.efecte.com 

 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.