Search
Kokeile Efecteä ilmaiseksi

Efectelle palvelunhallintatilaus ruotsalaiselta korkeakoululta

Tunnisteet: Press releases, ITSM, Service Management

Pilviohjelmistoyhtiö Efecte on saanut merkittävän palvelunhallinnan ratkaisutilauksen ruotsalaiselta korkeakoululta. Ensimmäisessä vaiheessa Efecte toimittaa IT-palvelunhallinnan järjestelmän koko organisaatiolle, jolloin järjestelmään tulee noin 400 asiantuntijakäyttäjää.

Jatkossa käyttöä suunnitellaan laajennettavaksi myös korkeakoulun muihin palveluprosesseihin IT:n ulkopuolella. Sopimus on nelivuotinen.

”Nyt saatu tilaus tukee Efecten kasvutavoitetta ja strategiaa Ruotsin markkinassa. Se on hieno osoitus ratkaisumme kilpailukyvystä kansainvälisillä markkinoilla”, iloitsee Efecte Oyj:n myyntijohtaja Johannes Niemi.

 

Lisätietoja:

Johannes Niemi

Myyntijohtaja

Efecte Oyj

johannes.niemi@efecte.com

+358 40 747 9161

 

Efectestä

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluja. Efecten ratkaisut tehostavat ja yksinkertaistavat organisaation käytössä olevien palveluiden, tietojärjestelmien sekä infrastruktuurin hallinnointia. Efecte on asiakasmäärillä mitattuna yksi alan johtavista suurten ja keskisuurten sekä julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Efecte perustettiin vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North -markkinalla. Efectellä on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa. Lisätietoja Efecten ratkaisuista ja palveluista: www.efecte.com. Tietoa sijoittajille: investors.efecte.com/fi.

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.