Efecte vahvistaa johtoaan – nimittää kansainvälisesti kokeneen COO:n

Tunnisteet: Press releases

Steffan Schumacher COO von Efecte

Espoo, 11. maaliskuuta 2020 - Suomalainen pilviohjelmistotoimittaja Efecte vahvistaa johtoaan nimittämällä Steffan Schumacherin operatiiviseksi johtajakseen (Chief Operating Officer, COO) ja johtoryhmänsä jäseneksi. Schumacher aloittaa uudessa roolissaan 4. toukokuuta 2020. Tehtävässään hän johtaa Efecten Go-To-Market-strategiaa ja -toteutusta Suomessa ja kansainvälisesti ja raportoi Efecten toimitusjohtajalle.

Schumacher siirtyy Efectelle Citrix Systemsiltä, missä hän on toiminut useissa kansainvälisissä johtotehtävissä, viimeisimpänä Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan markkina-alueella tittelillä Managing Director of Professional Services.  Ennen Citrixiä hän työskenteli vuodet 2001 – 2017 Microsoftilla johtotehtävissä Länsi-Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

“Olemme erittäin innoissamme saadessamme toivottaa Steffanin tervetulleeksi tiimiimme”, toteaa Efecten toimitusjohtaja Niilo Fredrikson. ”Steffan tuo mukanaan valtavasti kokemusta yritysohjelmistojen myynnistä ja toimituksista isossa mittakaavassa. Tämä yhdistettynä hänen suomalais-saksalaiseen taustaansa tukee täydellisesti tavoitettamme jatkaa Efecten kasvua Euroopassa, eurooppalaisena vaihtoehtoina globaaleille toimijoille. Autamme päivittäin palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään, ja Steffanilla tulee olemaan iso rooli tämän toiminnan skaalaamisessa”, Fredrikson jatkaa.Lisätietoja

Henriikka Åkerman

Markkinointi- ja strategiajohtaja

Efecte Oyj

henriikka.akerman@efecte.com

050 5541639

 

Efectestä

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelunhallinnan ohjelmistoja ja niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Efecten ohjelmistoilla voidaan joustavasti hallita kaikkia organisaation sisäisiä ja ulkoisia palveluita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon tai talousosaston palveluita ja asiakaspalvelua sekä pääsyoikeuksia. Efecte on yksi alan johtavista keskisuurten ja julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland markkinapaikalla. Efecte toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa.

www.efecte.com


 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.