Saksalainen ITSM-markkinatutkimus: Efecte tarjoaa parhaan hinta-suorituskykysuhteen

Tunnisteet: Press releases, Efecte, IT Service Management

Espoo, 10. maaliskuuta 2020 - Saksalainen markkinatutkimusyhtiö Research in Action (RiA) on julkistanut vuoden 2020 raporttinsa vuosittaisesta IT-palvelunhallinnan (ITSM) ratkaisutajoajia arvioivasta tutkimuksestaan. Suomalainen ITSM- ratkaisutoimittaja Efecte saavutti sijan viisi kokonaisarvioinnissa, jossa oli mukana 20 yritystä. Efecte jäi vain muutamilla pisteillä kansainvälisen markkinajohtajan, ServiceNow’n taakse. Tämän tuloksen myötä RiA pitääkin Efecteä ServiceNow’n eurooppalaisena vaihtoehtona. Efecte sai huippupisteet ratkaisunsa erinomaisesta hinta-suorituskykysuhteesta ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Efecten ratkaisujen kattavuus ja niiden erottuminen markkinassa innovatiivisilla toiminnallisuuksillaan saivat myös tutkimuksessa erinomaiset arviot. Peräti 96 prosentin asiakassuositteluarvosanallaan Efecte sijoittui kärkipäähän kaikista ratkaisuista. Tutkimuksen tulokset perustuvat RiA:n toteuttamiin, 750:n budjettivastuullisen IT-päällikön ja -johtajan haastatteluihin. 

”Olen erittäin iloinen siitä, että Efecte on saavuttanut ykköspaikan hinta-suorituskykyvertailussa ja että olemme tässä tutkimuksessa vakiinnuttaneet asemamme ratkaisutoimittajien top 10:ssä. Erityisesti saamamme erittäin korkea asiakastyytyväisyysarvosana osoittaa, että olemme oikealla tiellä strategiassamme, jossa tavoitteena on rakentaa kestävää kumppanuutta asiakkaidemme kanssa”, toteaa Efecten toimitusjohtaja Niilo Fredrikson. 

RiA:n palvelunhallintaratkaisututkimuksesta 

Vuoden 2020 tutkimuksessaan saksalaisen Research in Action (RiA) -tutkimusyhtiön analyytikot vertasivat 20 ohjelmistotoimittajaa IT- ja yrityspalveluiden hallinnan alueilta ja kuvasivat toimialan trendejä ja haasteita. Tutkimusta varten haastateltiin 750 IT-budjeteista vastaavaa päällikköä ja johtajaa joko puhelimitse tai verkossa. Vastaajat arvioivat ohjelmistotoimittajia tiettyjen kriteerien mukaan. Näitä olivat mm. visio ja markkinointi, yhtiön vakaus ja kyky toimittaa ratkaisuja, ratkaisutarjooman syvyys ja laajuus, markkinaosuus ja kasvu sekä asiakastyytyväisyys.  

Kopio tutkimusraportista (saksankielinen) on ladattavissa veloituksetta täältä: https://www2.efecte.com/itsm-marktstudie-und-hersteller-matrix-2020  

Lisätietoja: 

Henriikka Åkerman 
Markkinointi- ja strategiajohtaja 
Efecte Oyj 
henriikka.akerman@efecte.com 
050 5541639 

Efectestä 

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelunhallinnan ohjelmistoja ja niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Efecten ohjelmistoilla voidaan joustavasti hallita kaikkia organisaation sisäisiä ja ulkoisia palveluita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon tai talousosaston palveluita ja asiakaspalvelua sekä pääsyoikeuksia. Efecte on yksi alan johtavista keskisuurten ja julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland markkinapaikalla. Efecte toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa. 

www.efecte.com  

 

 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.