Search
Kokeile Efecteä ilmaiseksi

Efecte mahdollistaa yhteisökehityksen palvelunhallinta-alustalleen ja julkaisee ensimmäiset mallisovellukset

Tunnisteet: Press releases, Contract Management, ITSM, Efecte

Espoo, 5. helmikuuta 2020 - Palvelunhallinnan pilviohjelmistotoimittaja Efecte alkaa tarjota asiakkailleen ja kumppaneilleen mahdollisuutta kehittää omia ratkaisujaan Efecten alustan päälle ja jakaa niitä yhtiön digitaalisessa asiakas- ja kumppaniyhteisössä. Uudessa mallissa Efecte-yhteisön organisaatiot voivat luoda yksittäisiä palveluprosesseja, mukauttaa muiden kehittämiä low-code-tyyppisiä työnkulkuja omiin tarpeisiinsa ja siirtää Efecten vakiotoiminnallisuuksia uusien liiketoiminta-alueiden käyttöön vain muutamalla hiiren napsautuksella. Uuden lähestymistavan suurin etu on, että useimmin tarvittuja laajennuksia voidaan luoda ja mukauttaa nopeammin eikä niitä enää tarvitse kehittää tyhjästä jokaiselle asiakkaalle erikseen. Uuden toimintamallin lanseerauksen yhteydessä Efecte tuo yhteisöönsä tarjolle kaksi malliratkaisua: sopimustenhallintaratkaisun ja Essential Scaled Agile Framework (SAFe) -ratkaisun. Yhteisöratkaisut ovat saatavilla välittömästi ja ilman lisäkustannuksia.

"Monilla organisaatioilla on palveluprosesseilleen paljon konfigurointia tarvitsevia erityisvaatimuksia, kun taas toiset prosessit ovat hyvin samankaltaisia organisaatiosta riippumatta. Yhteisöratkaisujemme myötä tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden paitsi luoda tällaisia yksittäisiä sovelluksia alustallemme, myös mukauttaa nykyisiä ratkaisuja omiin tarpeisiinsa tai kehittää niitä yhdessä ", toteaa Efecten tuotekehitysjohtaja Peter Schneider.  "Sovellusekosysteemimme auttaa niukoin kehittäjäresurssein varustettuja organisaatioita säästämään aikaa ja rahaa ja suunnittelemaan laajempia sovelluskokonaisuuksia kuin olisi mahdollista aloitettaessa tyhjältä pöydältä. "

Ensimmäiset ratkaisut: sopimustenhallinta ja Essential SAFe

Sopimustenhallinnan yhteisöratkaisun avulla organisaatiot voivat tuoda sopimuksensa yhteen paikkaan ja hallinnoida niitä keskitetysti. Sovellus voi esimerkiksi lähettää muistutuksia irtisanomispäivistä, ja käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä, milloin sopimusten uusimispäivät lähestyvät. Sopimuksista vastuulliset tahot näkevät niiden ehdot ja voivat valvoa pääsyvaltuutuksia yksityiskohtaisella tasolla. Sovelluksen avulla voidaan myös toteuttaa organisaationlaajuiset hyväksymisprosessit ja varmistaa, että käsillä on aina kunkin sopimuksen viimeisin versio.

"Ilahduttavan moni suuri globaali asiakkaamme on jo ottanut Efecten käyttöön sopimustensa hallinnassa. Nyt sama ratkaisu on entistä helpompi toteuttaa ja ottaa käyttöön ennalta määritellyn mallipohjan avulla”, toteaa Peter Schneider. Lisätietoja sopimustenhallintaratkaisusta täältä.

Uuden Essential Scaled Agile Framework (SAFe) -ratkaisun avulla organisaatiot voivat tuoda SAFe-toimintansa Efecten IT-palvelunhallinta-alustalle ilman lisäkustannuksia. Efecten syksyllä 2019 julkaisema kanban-taulutoiminnallisuus mahdollistaa kaikkien IT-prosessien, kuten häiriön-, julkaisun- ja projektinhallinnan tehokkaamman käsittelyn.  Tiimit saavat kattavamman yleiskuvan kaikista meneillään olevista toiminnoista, niillä on 360-näkymä vastuista ja ne voivat laukaista automaattisia työnkulkuja helposti, tehtäväkortteja kanban-taululla siirtämällä. Efecten palvelunhallinta-alustan Essential SAFe- ja kanban-toiminnallisuuksien avulla organisaatiot pystyvät jäsentämään palveluprosessejaan todennetun kanban-periaatteen mukaisesti ja hallitsemaan toimintaansa ketterämmin. Lisätietoja Essential SAFe yhteisöratkaisusta täältä.

 

Lisätietoja

Peter Schneider
Chief Product Officer
Efecte Oyj
peter.schneider@efecte.com
+358 40 8382867

 

Efectestä

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelunhallinnan ohjelmistoja ja niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Efecten ohjelmistoilla voidaan joustavasti hallita kaikkia organisaation sisäisiä ja ulkoisia palveluita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon tai talousosaston palveluita ja asiakaspalvelua sekä pääsyoikeuksia. Efecte on yksi alan johtavista keskisuurten ja julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland markkinapaikalla. Efecte toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa. www.efecte.com

 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.