Efecte julkaisee Kanban-taulun, joka ymmärtää liiketoimintaasi

Tunnisteet: Press releases, Efecte, IT Service Management

Espoo, 18. lokakuuta 2019 - Efecte tuo ensimmäisenä IT-palvelunhallinnan ratkaisutoimittajana markkinoille Kanban-taulun, jossa palvelunhallinnan prosessiautomaatiot ovat sisäänrakennettuna. Efecten uusi Kanban-ominaisuus mahdollistaa organisaation kaikkien prosessien tehokkaamman hallinnan – niin IT:ssä kuin sen ulkopuolisissakin funktioissa kuten henkilöstöhallinnossa, taloushallinnossa tai tilapalveluissakin. Efecten käyttäjäorganisaatiot voivat nyt jäsentää palveluprosessinsa tehokkaaksi todennettujen Kanban-periaatteiden mukaisesti ja hallita tehtäviään entistä joustavammin. Käyttäjät voivat käynnistää automaattisia työnkulkuja yksinkertaisesti siirtämällä kortteja taulussa sarakkeesta tai positiosta toiseen. Kanban-taulu myös auttaa organisaatioita parantamaan toimintansa läpinäkyvyyttä ja sopeutumaan asiakkaidensa muuttuviin toiveisiin ja vaatimuksiin nopeammin.

Kanban-taulu on nyt saatavilla ja kaikki Efecten asiakkaat voivat hyödyntää sitä ilman erillistä kustannusta.

"Me Efectessä uskomme, että digitalisaatiokehityksen tulee ulottua kaikkiin organisaation sisäisiin ja ulkoisiin palveluihin. Tästä syystä rakensimme Kanban-taulumme tukemaan minkä tahansa tiimin työtä, mitä tahansa prosessia ja mitä tahansa työnkulkua”, toteaa Efecten tuotejohtaja Peter Schneider.

 

Mikä on Efecten Kanban-taulu

Efecten Kanban-taulu toimii kuten muutkin Kanban-työkalut: tehtävä siirtyy korttina vasemmalta (To Do) oikealle (Done) ja kulkee eri prosessivaiheiden läpi. Tehtävästä vastuullinen työntekijä täyttää vaaditut tiedot ja raahaa kortin seuraavaan paikkaan taulussa. Organisaatioroolinsa ja käyttöoikeuksiensa perusteella työntekijät voivat liittyä olemassaoleviin Kanban-tauluihin tai luoda ja jakaa omiaan. Koska Kanban-taulu on integroitu Efecten palvelunhallinta-alustaan, voidaan käyttää ennalta määriteltyjä työnkulkuja, kuten automaattisia ilmoituksia määriteltyihin kanaviin.  Myös esimerkiksi sisäiset tarkastukset tai hyväksynnät voidaan suorittaa taustalla automaattisesti, mikä johtaa merkittävästi nopeampaan tapahtumien ja palvelupyyntöjen käsittelyyn. Kanban-taulun avulla organisaatio saa myös paremman yleiskuvan toiminnastaan, palvelutasojen saavuttamisesta ja jopa tiimien työkuormista. 

Efecten palvelunhallinta-alusta

Efecten palvelunhallinta-alustan avulla organisaatiot voivat hallita ja automatisoida mitä tahansa sisäisiä tai ulkoisia palveluitaan ja niihin liittyviä prosessejaan. Näitä palveluita voivat olla IT:n, henkilöstöhallinnon tai taloushallinnon palvelut, sopimustenhallinta tai tilapalvelut. Asiakkaat voivat joustavasti mukauttaa ohjelmiston yksilöllisiin tarpeisiin ilman ohjelmointiosaamista. He voivat myös itse päättää, käytetäänkö ratkaisua Efecten pilvipalvelussa vai asiakkaan omassa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa. Efecten ratkaisu tukee viimeisintä ITIL 4 -kirjastoa ja siten IT-alan parhaita käytäntöjä.

 

Lisätietoja

Peter Schneider

Tuotejohtaja

Efecte Oyj

peter.schneider@efecte.fi

+358 40 8382867

Efectestä

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelunhallinnan ohjelmistoja ja niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Efecten ohjelmistoilla voidaan joustavasti hallita kaikkia organisaation sisäisiä ja ulkoisia palveluita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon tai talousosaston palveluita ja asiakaspalvelua sekä pääsyoikeuksia. Efecte on yksi alan johtavista keskisuurten ja julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland markkinapaikalla. Efecte toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa. www.efecte.com

 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.