Search
Kokeile Efecteä ilmaiseksi

Efecte ja Elmo solmivat strategisen yhteystyösopimuksen Suomessa

Tunnisteet: Press releases, Partners

Janne Aaltonen_and_Steffan Schumacher

Espoo, 8. lokakuuta 2020 – suomalainen ohjelmistoyhtiö Efecte Oyj ja ICT-palveluyritys ICT Elmo Oy ovat sopineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on kasvattaa ja kehittää yhteistä liiketoimintaa Suomessa. Elmo liittyy Efecten kumppaniohjelmaan Gold-tasolla, joka on yrityksen korkein kumppanuustaso.

Kumppanuuden myötä Efecten palveluhallinta-alustaa käytetään aina kiinteänä osana Elmon palvelutuotannon ratkaisuja. Elmolla on mahdollisuus laajentaa Efecten käyttöä asiakkailleen uusiin käyttöskenaariohin kuten HR, Finanssi ja asiakaspalvelutoiminta.

”Uusi kumppanuus on tärkeä askel Efecten kasvustrategiassa. Tulemme työskentelemään yhdessä entistä isomman asiakasjoukon palvelemiseksi”, toteaa Steffan Schumacher, Efecten operatiivinen johtaja.

Yhteistyösopimus mahdollistaa Elmolle entistä kokonaisvaltaisemman ratkaisutarjonnan tuottamisen asiakkailleen. Liiketoimintaprosessien digitalisointi ja automatisointi lisää asiakastyytyväisyyttä, liiketoiminnan tehokkuutta ja kasvattaa henkilöstön tyytyväisyyttä.

”Elmon tavoite on luoda järjestys kaikenlaisten yritystenpalveluihin hallintaan. Lähes poikkeuksetta yritysten erilaiset IT, HR-, talous-, tila- yms. palveluiden hallinta on hajallaan ja työ on manuaalista. Tämä synnyttää tehottomuutta ja luo tietoturvaongelmia sekä syö työtyytyväisyyttä. Olemme vuoden 2020 aikana digitalisoineet ensimmäisten asiakkaidemme yrityspalvelut ja tavoite on tuoda ratkaisu kaikkiin olemassa oleviin ja uusiin asiakkaisiimme lähitulevaisuudessa”, kertoo Elmon toimitusjohtaja Janne Aaltonen.

 

 

Yhteyshenkilöt


Steffan Schumacher, COO Efecte Oyj
+358 50 524 0873
steffan.schumacher@efecte.com

Janne Aaltonen, CEO ICT Elmo Oy
+358 50 359 8285
janne.aaltonen@elmo.fi

 

Efectestä

Efecte auttaa palveluorganisaatioita digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Eurooppalaiset asiakkaamme käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa. Ratkaisuitamme käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työtekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Olemme eurooppalainen vaihtoehto alamme globaaleille toimijoille. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteemme Saksassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.efecte.com

 

Elmosta

Elmo on valtakunnallinen ICT-talo, joka tarjoaa täydelliset ICT-palvelut yrityksille: palvelukattaus käsittää tietoliikenne- ja viestintäpalvelut, konesali- ja pilvipalvelut, laitteet, ohjelmistot, tietohallinnon johtamispalvelut ja innovaatiot. Elmolla jokai­sen tavoitteena on saada asiakas rakastamaan ICT:tä osoittamalla, kuinka mut­kattomasti kaikki voi sujua. Elmon palveluksessa on yli 80 kovan luokan ammatti­laista, ja liikevaihto vuonna 2019 oli 15,1 miljoonaa euroa. Elmon päätoimialue on Pirkanmaa ja keskeisiä kasvualueita pääkaupunkiseutu ja Turun seutu. www.elmo.fi


 

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.