Efectelle asiakas- ja kumppanuussopimus Bechtle Hamburgin kanssa

Tunnisteet: Press releases, Efecte, IT Service Management

Pilviohjelmistoyritys Efecte on voittanut Bechtle GmbH IT System House Hamburgin asiakkaakseen ja yhteistyökumppanikseen. Bechtle Hamburg käyttää Efecten palvelunhallintaratkaisua sisäisten prosessiensa digitoimiseen ja tarjoaa lisäksi Efecten palvelunhallinta-alustaa myös omille asiakkailleen. Molemmat yritykset odottavat innokkaasti yhteistyötä.

"Bechtlen Enterprise Service Management (ESM) -osaamiskeskuksena neuvomme kollegoitamme Bechtle-verkostossa digitalisaatio- ja automaatiostrategioiden toteuttamisessa sekä palveluprosessien digitoinnissa – sekä sisäisesti että loppuasiakkaita koskien", toteaa Tobias Stender, Bechtle Hamburgin ESM-osaamiskeskuksen johtaja. "Olemme vakuuttuneita, että palvelunhallinta-alusta pystyy kattamaan suuren määrän erilaisia palveluprosesseja, sitä voidaan käyttää joustavasti, ja sen käyttöönotto voidaan tehdä hyvin lyhyessä ajassa."

"Odotamme innolla yhteistyötä Bechtle Hamburgin kanssa. Yhdessä tuemme asiakkaita liiketoimintaprosessien digitoinnissa ja vanhentuvien IT-ympäristöjen uudistamisessa", iloitsee Efecten Saksan maajohtaja Christian Frauen.

Efecte tukena prosessien digitoinnissa

"Käyttämällä Efecten palvelunhallintaratkaisua voimme keskitetysti provisioida, valvoa ja arvioida vakioprosessejamme", arvioi Hampurissa sijaitsevan Bechtle GmbH: n toimitusjohtaja Christian Schwickart. "Seuraavassa vaiheessa kehitämme järjestelmän avulla esimerkiksi hankintojen, henkilöstöhallinnon, liikematkustuksen ja koulutusten hallintaa. Lisäksi haluamme automatisoida mahdollisimman pitkälle sellaiset säännöllisesti toistuvat prosessit kuten uusien työntekijöiden perehdyttämisen ja sisäänajon."

Lisäksi Efecten ratkaisulla parannetaan omaisuuden-, muutosten- ja ongelmanhallinnan mittaamista ja läpinäkyvyyttä.

Bechtle Hamburg asemoituu digitalisaatiokumppaniksi

Tulevaisuudessa Bechtle Hamburg haluaa entisestään vahvistaa asemaansa digitalisaatiokumppanina ja tukea asiakkaitaan palveluprosessien uudistamisessa. Bechtle GmbH IT System House Hamburg markkinoi aktiivisesti Efecten palvelunhallintaratkaisua osana price-for-action -malliaan, jossa yhtiö laskuttaa asiakkaitaan jokaisesta tapahtumasta. Tässä mallissa asiakkaat saavat pienennettyä IT:n kokonaiskustannuksia, koska niiden ei tarvitse rakentaa tai uudistaa omaa infrastruktuuriaan ja ne maksavat ainoastaan käyttämistään palveluista.

Rutiinien automatisointia ja palveluntuotannon optimointia yhdessä Efecten kanssa

Bechtle Hamburg tarjoaa ulkoistuspalveluita joko paikan päällä asiakkaalla tai etänä. ITIL-pohjaiset palveluprosessit voidaan tulevaisuudessa kartoittaa Efecten IT-palvelunhallinnan (ITSM) ratkaisussa. Myös sovittujen palvelutasosopimusten (SLA) noudattamista voidaan valvoa keskitetysti. Asiakaskohtaiset itsepalveluportaalit tarjoavat modernin pääsyn Bechtle Hamburgin eri palveluihin, kuten palveluiden provisiontiin, laitteistoihin ja ohjelmistoihin. Lisäksi Efecte Service Management -ratkaisu mahdollistaa rutiinitukitehtävien automatisoinnin, mikä vähentää painetta Bechtle IT:n omassa asiakaspalvelussa vapauttaen näin aikaa monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen.

Lisätietoja:

Henriikka Åkerman

Markkinointi- ja strategiajohtaja

Efecte Oyj

henriikka.akerman@efecte.com

+358 50 554 1639

 

Bechtle GmbH - IT System House Hamburg

Vuonna 2002 perustettu Bechtle IT System House Hamburg on yksi Bechtle AG: n suurimmista IT-integraattoreista. Sen osaamisalueita ovat Microsoft-ratkaisut ja ulkoistuspalvelut. Yhtiö työllistää Hampurissa 345 henkeä, joista 207 palveluissa ja 38 myynnissä. Lisätietoja: www.bechtle.com/bechtle-it-systemhaus-hamburg

Bechtle AG

Bechtle AG kattaa noin 70 järjestelmäintegraattoria Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Se on yksi Euroopan johtavista tietotekniikkayrityksistä, jolla on sähköisen kaupankäynnin tytäryhtiöitä 14:ssä maassa. Vuonna 1983 perustetun konsernin pääkonttori sijaitsee Neckarsulmissa ja se työllistää tällä hetkellä yli 10 000 henkilöä. Bechtle tarjoaa yli 70 000:lle teollisuuden ja kaupan, julkisen sektorin ja rahoitusmarkkinoiden asiakkaalleen kattavan valikoiman IT-infrastruktuuri- ja IT-operointipalveluita kaikilta laite- ja järjestelmätoimittajilta. Pörssilistattu Bechtle kuuluu mm. MDAX ja TecDAX-indekseihin. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4,3 miljardia euroa. Lisätietoja: www.bechtle.com

Efecte

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelunhallinnan ohjelmistoja ja niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Efecten ohjelmistoilla voidaan joustavasti hallita kaikkia organisaation sisäisiä ja ulkoisia palveluita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon tai talousosaston palveluita ja asiakaspalvelua sekä pääsyoikeuksia. Efecte on yksi alan johtavista keskisuurten ja julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhtiö on perustettu vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North Helsinki -markkinapaikalla. Efecte toimii Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa. Lisätietoja: www.efecte.com

Efecte

Kirjoittanut Efecte

Liity postituslistalle! Saat tietoa tuotteistamme ja asiantuntijoiden artikkeleita.

Tutustu myös englanninkieliseen artikkeleihin.