Efecte lanserar Community Solutions för sin service management-plattform

Tags: Press releases, Service Management, Efecte, Agile

Kista, 5 februari 2020 - Från och med idag kommer programvaruföretaget Efecte erbjuda sina kunder och partners möjligheten att utveckla och dela sina egna lösningar på Efectes Service Management-plattformen i webbforumet Efecte Community. Med det nya samarbetssättet kan organisationer skapa enskilda serviceprocesser, anpassa low-code arbetsflöden från andra utvecklare för att passa deras behov, samt överföra standardfunktioner till nya affärsområden med bara några musklick. Den stora fördelen med detta är att de oftast begärda tilläggen kan skapas och anpassas snabbare och behöver inte startas från noll. I samband med lanseringen av det nya konceptet, erbjuder Efecte på sitt webbforum två mallpaket: ett för företags kontrakthantering och ett för Essential Scaled Agile Framework (SAFe). Community Solutions är tillgängliga omedelbart, utan extra kostnad.

"Många organisationer har speciella krav för sina serviceprocesser, vilka kräver en hel del konfigurationer, medans andra processer är väldigt lika över olika organisationer. Med våra Community Solutions erbjuder vi nu kunder och partners möjlighet att inte bara skapa sådana enskilda applikationer på Efecte-plattformen, utan också att anpassa befintliga enligt behov eller utveckla dem vidare gemensamt, säger Peter Schneider, Chief Product Officer på Efecte. "Vårt ekosystem för applikationer hjälper företag att spara tid och pengar under knappa utvecklarresurser, och designa mer omfattande applikationer än vad de kunde göra om de börjat från grunden. "

Tack vare ett grafiskt användargränssnitt kan Efectes Community Solutions skapas smidigt med bara några få klick. Community Solutions består av minst en mall och kan innehålla tillhörande low-code arbetsflöden och förkonfigurerade rapporteringsmallar.

Första lösningarna: Enterprise Contract Management och Essential SAFe

Med community-utgåvan av Enterprise Contract Management-lösningen kan organisationer konsolidera och hantera alla sina kontrakt i en central applikation. De kan till exempel ta emot påminnelser om uppsägningsdatum i god tid och med ett snabbt ögankast se när kontraktens förnyelsedatum närmar sig. De ansvariga har relevanta avtalsvillkor synliga och de kan kontrollera åtkomstbehörigheter i detalj. Lösningen gör det också möjligt att formalisera godkännandeprocesserna på olika avdelningar och tillhandahåller alltid den senast aktuella versionen av ett kontrakt. ”Vi är glada över att flera av våra stora globala kunder redan använder Efectes verktyg för hela deras företagskontrakthantering. Nu är samma lösning ännu enklare att implementera med de förkonfigurerade funktionerna, säger Peter Schneider. Mer information om Enterprise Contract Management-lösningen finns här.

Med Essential SAFe-lösningen kan organisationer och företag  införa sina digitala agila ramverk till Efectes IT Service Management (ITSM) -lösning utan extra kostnad. Kanban-tavlan som ingår i Efectes plattform sedan hösten 2019 gör att alla IT-processer - inklusive incidenter, leveransversionshantering och projektledning kan behandlas mer effektivt. Arbetsgrupper får en bättre överblick över alla pågående aktiviteter, har 360 vy av ansvarsområden och kan starta automatiserade arbetsflöden genom att flytta ett uppgiftskort i Kanban-tavlan. Med de väsentliga SAFe och Kanban-funktionerna i Efectes Service Management-plattform, kan organisationer strukturera sina serviceprocesser enligt den beprövade Kanban-principen och hantera uppgifter på ett mycket mer smidigt sätt. Mer information om Essential SAFe Community Solution finns här.

För mer info:

Peter Schneider 
Chief Product Officer 
Efecte Plc 
peter.schneider@efecte.com 
+358 40 8382867  

Om Efecte

Efecte är ett finskt mjukaruföretag som erbjuder molnbaserade lösningar och konsulttjänster för Service Management. Med Efectes mjukvara kan verksamheter effektivt hantera såväl interna som externa tjänster inom IT, HR, ekonomi och kundtjänst. Efecte är en ledande mjukvaruleverantörer i sin nisch för medelstora verksamheter i Finland och i de nordiska länderna. Företaget grundades 1998 och är noterat på Nasdaq First North i Helsingfors. Efecte har verksamhet i Finland Sverige, Danmark och Tyskland. www.efecte.com

 

Efecte

Written by Efecte

Join the mailing list! Get product updates and expert articles.

Läs mer artiklar på engelska.