Efecte utökar i Tyskland

Tags: Press releases

Mjukvaruföretaget Efecte utökar sin verksamhet och startar dotterbolaget Efecte Germany GmbH i Munich, Tyskland. Att etablera sig i ett nytt land ingår i Efectes strategi för internationalisering utanför den nordiska hemmarknaden.

"Efecte har vuxit avsevärt under de två senaste åren på sin nordiska hemmarknad och har skrivit avtal med fler än 20 nya kunder under 2014. Samtidigt har vi systematiskt utvecklat vårt programvaruutbud för att uppfylla våra kunders behov för automatisering och optimering av deras processer," säger CEO Sakari Suhonen.

Att anställa lokala ITSM-experter till vårt dotterbolag i Tyskland, som är Europas största programvarumarknad, är ett naturligt steg i detta läge. Samtidig bygger vi upp ett partnernätverk på den tyskspråkiga marknaden för att ge stöd för lokala implementeringar av kundprojekt.

"Vi anser att Efectes unika tjänstehanteringslösning, Efecte Edge, som består av tre integrerade produkter - IT-tjänstehantering, självbetjäningskanal och identitetsstyrning - ger våra kunder en tjänstehantering som helt och hållet är baserad på SIAM-tekniken och en snabb avkastning på investeringar," säger Suhonen.

Efecte kommer att fortsätta med sin strategi för att utveckla och utöka företagets verksamhet för medelstora företag internationellt, särskilt vad gäller automatisering av IT-servicehantering och självbetjäningsområden för personal.

Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta:

Sakari Suhonen, CEO, Efecte Corp., tel. +358 50 384 3576

 

Programvaruföretaget Efecte utvecklar den enda lösningen för IT-servicehantering med inbäddad identitetshantering, den användarvänliga lösningen Efecte Self-Service som syftar till att öka organisationers förmåga att verka och producera tjänster samt programvaran Efecte Identity för identitetsstyrning. Efecte finns i Finland, Sverige, Danmark och Tyskland. Våra programvaror tillhandahålls som tjänster via molnmiljöer och ett omfattande partnernätverk. Efecte grundades 1998 och har sitt högkvarter i Esbo, Finland.  www.efecte.com

Efecte

Written by Efecte

Join the mailing list! Get product updates and expert articles.

Läs mer artiklar på engelska.