Efectelle tilaus uudelta suomalaiselta korkeakouluyhteisöltä

Pilviohjelmistoyhtiö Efecte on saanut julkisen tarjouskilpailun kautta merkittävän palvelunhallinnan ratkaisutilauksen Tampere3:lta.  Tampere3 on uusi korkeakouluyhteisö, jonka muodostavat Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu. Tampere3 aloittaa toimintansa 1.1.2019.

Efecten ratkaisua käytetään Tampere3:n ja Efecten yhteisen hankkeen ensimmäisessä vaiheessa korkeakouluyhteisön IT-palvelunhallintaan. Jatkossa käyttöä suunnitellaan laajennettavaksi myös muihin toimintoihin IT:n ulkopuolella. Nelivuotinen sopimus kattaa Efecten pilvipalveluiden käyttöoikeudet, ylläpidon sekä niihin liittyviä asiantuntijapalveluita.

”Olemme erittäin iloisia, että Efecte pääsee yhteistyössä kehittämään edistyksellistä suomalaista korkeakouluorganisaatiota, joka merkittävästi panostaa palvelunhallintaan”, toteaa Efecte Oyj:n myyntijohtaja Johannes Niemi. ”Efectelle hankkeen tekee erityisen mielenkiintoiseksi se, että se pitää sisällään muun muassa monikanavaiset chat-palvelut ja toisessa vaiheessa myös tekoälyyn pohjautuvat chatbot-ratkaisut”, Niemi jatkaa.

 

Lisätietoja:

Johannes Niemi

Myyntijohtaja

Efecte Oyj

johannes.niemi@efecte.com

+358 40 747 9161

 

Efectestä

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluja. Efecten ratkaisut tehostavat ja yksinkertaistavat organisaation käytössä olevien palveluiden, tietojärjestelmien sekä infrastruktuurin hallinnointia. Efecte on asiakasmäärillä mitattuna yksi alan johtavista suurten ja keskisuurten sekä julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Efecte perustettiin vuonna 1998 ja se on noteerattu Nasdaq First North -markkinalla. Efectellä on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa. Lisätietoja Efecten ratkaisuista ja palveluista: www.efecte.com. Tietoa sijoittajille: investors.efecte.com/fi.

Efecte

Kirjoittanut Efecte