Prosessipäivät - Efecte mukana 16.-17.5.2018.

Tunnisteet: Events

PP18_efecte_kumppanibanneri_kulta_1200x628

Tule tapaamaan meitä ständillemme Prosessipäiville Helsingin Messukeskukseen 16.-17.5.2018.

Näet ja koet Efecte -demoja ratkaisuistamme, jotka tarjoavat vaivatonta työn ja tiedon kulkua sekä mielenrauhaa hallittavuuden ja säännöstenmukaisuuden myötä. #EffortlessFlow 

Keskiviikkona 16.5. klo 12.35-13.20 Milla Kuosmanen, Efecten VP Customer Success osallistuu paneelikeskusteluun aiheesta Service Management for Digital Age.  

 

Torstaina 17.5. klo 10 Efecten vieraspuhuja Petri Nieminen Valmet Automotivelta esittelee kuinka Efecten palvelukokonaisuuden avulla on saavutettu merkittäviä kustannussäästöjä ja loppukäyttäjätyytyväisyyttä Valmet Automotiven kasvavassa ja kiireisessä toimintaympäristössä.

 

Jos olet jo ilmoittautunut Prosessipäiville, on sinulla mahdollisuus ilmoittautua Efecten VIP lounaalle keskiviikkona 16.5. klo 11.35 alkaen. Lounasta isännöi Milla Kuosmanen yhtessä Efecte tiimin kanssa. Lounaan aikana keskustellaan palveluiden tunnistamisesta, palvelukatalogeista ja niiden eduista. Miten palveluita johdetaan tehokkaasti ja miten tämä tukee sekä asiakaskokemuksen että liiketoiminnan johtamista?

 

Nähdään Prosessipäivillä!

 

#SimplicityasaService #EffortlessFlow #Efecte #Prosessipäivät

 

Efecte

Kirjoittanut Efecte