Helpot yrityspalvelut ovat jo täällä – myös taskukoossa!

Olen jo kymmenen vuoden ajan ratkonut asiakkaiden kanssa monitoimittajaympäristön problematiikkaa. Vuosien aikana olen kuullut tuhat ja yksi asiakkaan tuskaista tarinaa siitä, miten yrityspalvelut ovat hajallaan ympäri organisaatiota. Palvelut eivät puhu samaa kieltä, eikä niitä aikoinaan ole rakennettu tukemaan organisaation tavoitteita.

 

Yrityspalveluiden hallinta mobiilissa

 

Olemme saaneet viimeisen parin vuoden aikana huomata, miten paljon kehitystä alallamme, ja etenkin sille asetetuissa odotuksissa, on tapahtunut. Näppärästi hallittavat sosiaalisen median kanavat ja mobiilisovellukset ovat opettaneet meidät tilaamaan ja saamaan palveluita helposti ja nopeasti. Osaamme tilata tuotteita tai palveluita muutamalla hallitulla sormiliikkeellä ja zap – homma on hoidettu! Loppuasiakkaan odotukset ovat kasvaneet!

Sama kulttuuri leviää myös yritysmaailmaan, osittain käyttäjien perustellusta painostuksesta. Yritysten pitäisi saada palvelunsa yhtä helposti ja näppärästi tavoitettaviksi kuin mihin kuluttajina olemme tottuneet. Leffa- ja junaliput, palveluiden ajanvaraukset ja jopa seuranhaku onnistuu jäykemmälläkin peukalolla matkapuhelimen sovellusta sipaisten tai klikaten.

 

Hallitse yrityspalveluitasi missä vain

Onneksi meidän ei enää tarvitse elää haavemaailmassa, sillä helposti hallittavat yrityspalvelut ovat jo täällä. Automatisointi mahdollistaa yrityksillekin monimuotoiset yrityspalveluiden hallintamahdollisuudet, joilla sujuvuuden lisäksi saadaan tehokkuutta ja kustannussäästöjä palveluihin.

Käyttöliittymän helppous ei tokikaan saa olla ainoa kriteeri yrityspalveluiden hallintaratkaisua valittaessa. Kun palvelut on keskitetty yhteen järjestelmään, ja ne ovat integroitavissa tarpeen mukaan, on myös palveluihin liittyvän tiedon hallinnointi, raportointi, vertailu ja kehittäminen sujuvaa ja ajankäytöllisestikin tehokasta.

 

Yrityspalvelut mobiilisti taskukoossa

Resursseja ja aikaa säästävä tehokkuus syntyy yrityksen yleisten tukipalvelujen keskittämisestä yhdelle digitaaliselle alustalle, jonka avulla niitä voi operoida ja hallinnoida myös mobiilisti.

Mobiilisovelluksen avulla yrityksen toimintoja pystyy hoitamaan silloin, kun niille on aikaa, vaikka lentokentällä lentoa odotellessa tai seminaarin kahvitauolla. Helppo palveluiden hallintaratkaisu on aina mukana ja it-tiketin voi raportoida, matkakulut hyväksyä tai uuden verokortin ilmoittaa matkapuhelimella silloin, kun siihen on sopiva aika, tai kun se on pakko tehdä.

Tämä on meidän efecteläisten näkemys, miten yrityspalveluiden tulisi toimia.

Onko teillä jo helppokäyttöiset yrityspalvelut, jotka mahtuvat taskuun? Entä onko teillä automatisaatio jo edennyt IT, HR, Security, Fina, Facility ja Business Services alueille?

Ota yhteyttä, niin jutellaan teille sopivasta ratkaisusta!

Johannes Niemi

Kirjoittanut Johannes Niemi

Johannes Niemi is in charge of sales in the Nordic countries. This expert in solution sales is relentlessly focused on providing customers with new and better solutions. He also communicates with and listens to his organization and ensures that he can keep his promises.