Katso Efecten Effortless Flow -tilaisuuden puheenvuorot

Tunnisteet: Efecte, Events

Efecten vuosittainen asiakastapahtuma järjestettiin Teatteri Forumissa Helsingissä syyskuun lopulla. Lämminhenkisessa tilaisuudessa osallistujat kuulivat inspiroivia puheenvuoroja sekä Efecten asiakasyritysten että Efecten edustajilta.  

Tapahtumassa käsiteltiin mm. digitalisaatioprojektin kulkua, itsepalveluportaalin vaikutusta työntekijöiden tyytyväisyyteen, tekoälyä ja tiedolla johtamista strategisena menestystekijänä.

Demopisteillä esiteltiin Efecte Edge -ratkaisun uutuutta HR-palvelunhallintaan sekä Multi-Room Chat -ominaisuutta.  

Lisäksi tapahtumassa tehtiin uusia tuttavuuksia, nautittiin buffetpöydän antimista ja fiilisteltiin Efecten oman muusikon, Juhana Orrelankitaraesityksen tahtiin. 

 

Tallenteet tapahtuman esityksistä löydät alta. 

Ensimmäisenä lavalle nousi Paula Kujansivu Alkolta. Paula kertoi Alkon digipolun ensiaskelista ja kuinka Efecten ratkaisu on tukenut tällä matkalla.

Petri Nieminen Valmet Automotivelta esitteli puolestaan Efecten itsepalveluportaalin käyttöönoton tarinan ja sen käytöstä saavutetut hyödyt. 

Keynotessa kuulimme Terveystalon Juha Juosilan näkemyksiä tiedolla johtamisesta johtamisesta strategisena menestystekijänä ja tekoälystä asiantuntijoiden tukiälynä.

Efecte

Kirjoittanut Efecte